Copyright

© Op alle foto’s van deze internetsite berust copyright en zijn auteursrechtelijk beschermd.
Wanneer jij een foto zou willen overnemen dan kun je deze direct downloaden op lage resolutie, wil je een foto op hoge resolutie en/of zonder logo voor eigen gebruik of publicatie** stuur mij dan even een bericht.

**Wil je een foto van mij publiceren dan mag dat alleen onder vermelding van PvA-Fotografie en/of Peter van Amersfoort, de foto’s mogen in geen geval worden veranderd of aangepast en het logo moet ten alle tijden geheel zichtbaar blijven tenzij dit met mij anders is overeengekomen.

Privacy

Er is getracht de privacy van personen op mijn foto’s optimaal te waarborgen. Mocht je van mening zijn dat jouw privacy toch geschonden wordt, stuur mij dan even een bericht.

Ik fotografeer o.a. tijdens evenementen, sportwedstrijden maar ook in de openbare ruimte waarbij ik zoveel mogelijk rekening houd met privacy van personen op mijn foto’s en zal bij directe (portret) fotografie zo mogelijk altijd toestemming vragen, vooraf of achteraf. Zie je een foto van jezelf op mijn website en je wilt deze om een goede reden verwijderd hebben, stuur mij dan even een bericht met een verzoek tot verwijdering van de foto, onder vermelding van de datum, activiteit en fotonummer of een beschrijving van de foto. Dan ga ik kijken of het verzoek zo spoedig mogelijk kan worden uitgevoerd.

Links

Deze website bevat hyperlinks naar websites of naar webpagina’s van derden, PvA-Fotografie heeft geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites of webpagina’s en is in geen geval aansprakelijk voor de inhoud of kenmerken hiervan.